MESSAGGIO_BADGE_2020

Comparteix-Ho

Benvolgut/da {nom} {cognom},

en aquest correu t'enviem una acreditació digital per seguir per internet la Trobada Internacional de Pregària per la Pau que se celebra el 20 d'octubre a Roma.  

Fes clic aquí per descarregar la teva acreditació digital.

 

Altres anys, en fer la inscripció a les Trobades Internacionals de Pregària per la Pau cada participant rebia la seva acreditació, el programa i informació útil per a l'esdeveniment. L'emergència sanitària ha fet que l'organització sigui diferent però tot i que algunes coses ara siguin digitals, la unitat de dones i homes de religió diferents que preguen per la pau segueix sent real.

A la trobada de Roma de 2020 titulada "Ningú se salva sol. Pau i fraternitat”, la web i les xarxes socials són una eina per viure en comunió fraterna aquesta nova etapa del diàleg en l'esperit d'Assís.

L'acreditació duu el teu nom, els enllaços a les xarxes socials i el codi QR que et permetran participar a la trobada online. Els propers dies rebràs actualitzacions del programa i totes les notícies.

T'agraïm la teva participació i et convidem a difondre la nostra invitació als teus amics per les xarxes socials, o visitant la web https://preghieraperlapace.santegidio.org/ i a inscriure's mitjançant el formulari "Inscriu-te a l'esdeveniment". Ells també rebran una invitació personal.

Gràcies

 

Segueix-nos a les xarxes socials