HOE DEELNEMEN?

Peace Meeting Tirana 2015

Deel Op

Come partecipare all'incontro di Roma 2013HOE DEELNEMEN?

Deelnemen is gratis voor iedereen. Om deel te kunnen nemen aan de conferenties moet men zich inschrijven via mail: [email protected]

 

HOE DE EVENEMENTEN ONLINE VOLGEN?

VIDEO: De belangrijkste gebeurtenissen, begin- en slotceremonie en sommige evenementen worden live uitgezonden. Sommige zijn enkel in de originele taal beschikbaar, anderen worden in meerdere talen vertaald. Aan het begin van de opgenomen video's worden de verschillende talen getoond. Een taal selecteren kan door erop te klikken. Een video kan gemaximaliseerd worden, klik hiervoor op het icoon in de rechter benedenhoek. Toegang tot al de video's is mogelijk online via santegidio.org en via het officieel Youtube kanaal van de gemeenschap van Sant'Egidio.

Na elk event is er een korte tijd nodig om de video's te verwerken. De video's worden uitgesteld ter beschikking gesteld. De lijst met de beschikbare video's wordt beschikbaar gesteld onder de categorie "Alle Video's". Deze is toegankelijk via de bar onderaan het scherm en ook op het Youtube kanaal. De video's zijn ondreverdeeld per dag.

TEKSTEN, BIOGRAFIE VAN DE SPREKERS EN FOTO'S: Op de site zijn ook teksten, lange beschrijving, biografie van de spreker en een fotogallerij beschikbaar van de evenementen. Toegang tot deze informatie kan bekomen worden door door te klikken op de verschillende dagen. Door te klikken op een event, opent de pagina waar mogelijke video's worden getoond, map, teksten van de spreker, biografie en de fotogallerij.

SOCIAAL NETWERK: twitter biedt live nieuws en updates tijdens de evenementen. Op FACEBOOK verschijnen foto's van de evenementen. Zend ook jou "Foto van de vrede"!