MODALITATS D'ACREDITACIO

Oración por la PazDiálogoEcumenismoBarcelonaEspíritu de Asís

Comparteix-Ho

MODALITATS D’ACREDITACIÓ
 
Per tal de seguir la trobada cal acreditar-se.
L’Arquebisbat de Barcelona i la Comunitat de Sant’Egidio proporcionaran tota la informació addicional necessària per programar reportatges i actuacions especials.
ÉS NECESSARI que els periodistes, reporters gràfics i operadors de ràdio i televisió enviïn la seva petició d’acreditació per a l’esdeveniment abans del 25 de setembre de 2010 a la Sala de premsa de la Comunitat de Sant’Egidio mitjançant un missatge a: [email protected]

Persones de contacte: Paolo Ciani (mòbil +39 338.7870605), Rinaldo Piazzoni (mòbil +39 335.8381334), Francesco Dante (mòbil +39 339.3324274).
 
Per tal d’acreditar-se cal enviar:
 
1) Un missatge de correu electrònic, un fax o una carta del mitjà de comunicació en què se sol·liciti l’acreditació, signat pel director o per un responsable.
2) Número del document professional i del passaport (o document d’identitat).
3) 1 fotografia, mida passaport (enviar per correu electrònic, si és possible)
4) Dades de contacte normals i d’urgència per a eventuals comunicacions.
 
La targeta d’acreditació es podrà recollir directament a Barcelona, a partir de l'1 d'octubre de 2010, a la Sala de premsa de la Trobada Internacional, que estarà situada a Foment del Treball Nacional, Via Laietana 32, prèvia entrega dels originals de la carta d’acreditació, entrega de 2 fotografies (si no s’havien enviat) i presentació dels documents professionals i personals.