DEELNEMEN

Peace Meeting Antwerpen 2014

Deel Op

DEELNEMEN

Deelname is gratis en open voor iedereen. 

Gelieve u per mail in te schrijven indien u de conferenties wenst bij te wonen: [email protected]

 

HET EVENEMENT VOLGEN OP HET WEB (het programma van de rechtstreekse uitzendingen)

VIDEO: De belangrijkste afspraken, de openingsceremonie, de slotceremonie en enkele panels worden rechtstreeks uitgezonden. Soms in de oorspronkelijke taal, soms in meerdere talen. Om de taal te kiezen, verschijnen er bij het begin van de uitzending vlaggetjes met de beschikbare talen. 
Het volstaat te klikken op de vlag met de gewenste taal. U kan de video in full screen bekijken door te klikken op het ikoontje onderaan rechts. Alle video’s van het gebeuren staan op de website santegidio.org en op het  
Il canale YouTube della Comunità di Sant'Egidio Youtube kanaal van Sant'Egidio-gemeenschap. 

Kort na de rechtstreekse uitzending, zijn de video’s beschikbaar en kunnen ze opnieuw bekeken worden. U vindt een lijst met de beschikbare video’s onder de banner “Alle video’s” op de banner onder het scherm, alsook op het YouTube-kanaal.

De online video’s zijn per dag opgedeeld. Op basis van het programma kan u dus kiezen welke video’s u wil bekijken.
 

TEKSTEN, BIOGRAFIEËN VAN DE SPREKERS, FOTO’S:  Op de website staan ook wegbeschrijvingen, teksten, biografieën van de sprekers en fotogalerijen. U vindt deze informatie terug bij het programma, opgedeeld per dag. 

Wanneer u op een item klikt, verschijnt ook de pagina met eventuele video’s, de wegbeschrijving, de teksten van de sprekers, de biografieën en de fotogalerij - van zodra deze beschikbaar zijn. 

SOCIAL NETWERKEN: Onder de twitter  - banner vindt u rechtstreekse berichten en updates van de sites gedurende het evenement. De FACEBOOK -pagina geeft een beeld van het evenement via foto’s van de deelnemers. 

Stuur ons ook jouw “foto van de vrede”!