Uw digitale badge voor 'Niemand redt zichzelf alleen. Vrede en broederschap' - Rome 2020

Deel Op

Beste {nome} {cognome},

Hartelijk dank voor uw aanmelding voor het ONLINE EVENTNiemand redt zichzelf alleen. Vrede en broederschap dat wordt uitgezonden vanuit Rome op 20 oktober 2020.

Klik hier om uw digitale badge te downloaden met uw naam, de social media links en de QR code om deel te nemen aan het online event en het te delen.

anteprima del badge digitale

 

De afgelopen jaren ontving iedere deelnemer bij zijn inschrijving voor de Internationale Ontmoetingen van het Gebed voor de Vrede een eigen toegangskaart, het programma en de praktische informatie om deel te nemen. De huidige gezondheidstoestand vraagt om een andere organisatievorm. Maar ook langs digitale weg blijft er de eenheid van hart van mensen van verschillende religies die bidden voor de vrede.

Bij de ontmoeting in Rome 2020 vormen het web en de sociale media instrumenten om deze nieuwe etappe van dialoog in de geest van Assisi te beleven in broederlijke eenheid.

De badge draagt uw naam, de sociale media links en de QR code die het mogelijk maken om deel te nemen aan de online bijeenkomst. De komende dagen ontvangt u updates over het programma en al het nieuws.

We danken u voor uw deelname en nodigen u uit om onze uitnodiging te verspreiden aan uw vrienden via sociale media of door inschrijving via de website
https://preghieraperlapace.santegidio.org/. Dan ontvangen ook zij een persoonlijke uitnodiging.

Hartelijk dank.

 

 

Volg ons op de sociale media